Vibeke Langørgen

JEG FLYTTER

Artboard-4.jpg

 

Endelig er jeg i gang med å flytte bloggen min. Jeg har lenge tenkt på å endre navn fra Bengtgarden til mitt navn – Vibeke Langørgen, å nå er det gjort. Først på Instagram, ja du finner meg også på Instagram under navnet vibekelangorgen.

Nytt logo design som jeg har vært så heldig å få hjelpe av Anette på A DesignStudio med. Tusen takk til Anette. Henne kan jeg varmt anbefale om du treng hjelp til logo eller web design, hun er utrolig dyktig. Vi startet prosessen med å lage en moodboard ( bilde ).

 

Vibeke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: