Vibeke Langørgen

HVEM ER JEG?

 

IMG_0625

Tidligere har du funnet meg bak navnet bengtgarden på instagram, og på bloggen http://www.bengtgarden.com. Planen var helt til i dag å flytte min tidligere blogg hit på ny adresse, og med nytt navn. Du kan lese mer om dette i forrige innlegg.

Men slik ser det altså ikke ut som det skulle bli. Jeg hadde sykt mye trafikk på bloggen i går kveld og i dag var alt borte… Etter flere timer med jobbing for å finne ut hva som hadde skjedd bestemte jeg meg for – Ok, da fikk jeg det sparket bak som jeg trengte å her her jeg nå. på ny adresse og med blanke ark.

Hvem er jeg? Jo jeg heter som dere sikker forstår Vibeke Langørgen – interiørdesigner med øye for detaljer. Jobber som stylist og elsker å fotografere. Lokalisert i Trondheim.

Tar på meg styling oppdrag, veiledning boliger som skal legges ut til salgs og sist men ikke minst foto oppdrag. Har jobbet som stylist i butikk, boliger for salg og opp mot en rekke reklamebyrå.

Ta gjerne kontakt dersom du vil vite mer eller ønsker å komme i kontakt med meg. Min mail adresse er hei@vibekelangorgen.no

 

Vibeke

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: