Vibeke Langørgen

MORGENSTUND

IMG_8660

Tid for frokost og en god kopp te. Nyte stillheten før resten av huset våkner til liv, deilig! Når vi pusset opp stue og kjøkken, reiv vi veggen mellom stue og kjøkken å vi fikk vi et helt nytt hus. Det bli så åpent og lyst, nå digger jeg å stå på kjøkkenet å se ut vinduene.

Barkrakkene har jeg valgt i farget ullstoff, min favoritt farge. Denne fargen har jeg alltid hatt litt av, og endelig så turte jeg å velge litt farge også på møbler – ikke bare på puter… Jeg bruker å si at jeg er allergisk mot farger i mitt eget hjem, men synes det er rå stilig hos dem som bruker farger og klarer å holde en rødt tråd i fargene. Det kommer nok mer farge også her hos meg, det må bare stemme. Å jeg synes ikke man skal ha det travelt med å innrede, bruk god tid – da varer det oftes lenge. Spar til det du virkelig ønsker deg!

Fin torsdag til deg, Vibeke

 

Ett svar til “MORGENSTUND”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: