Vibeke Langørgen

HVOR BLE DEN AV?

IMG_1095

Fridag – å den har jeg som mål å nyte hver uke. Ja onsdag er fast fridag. Og den ønsker jeg å starte med en tur i skogen – lunsj med en veninne osv… Men i dag ble det verken tur i skogen eller bytur ikledd sommerkjole og sandaler. Jeg suller rundt her hjemme å lurer på hvor ble sommeren av? Hvor er sola? Det er skikkelig høststemning ute, og for såvidt inne også.

IMG_1111

I morgen skal jeg på blomsterbutikken å kjøpe litt mer sommerlige blomster å ha i vasene mine. Korn og strå minner meg om høsten – men så vakkert. Kanskje jeg kan kombinere sommer blomster med strå – ja, takk begge deler som Ole Bruum sier.

 

Vibeke

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: