Vibeke Langørgen

ÅPEN LØSNING

I disse dager kommer det siste på plass på kjøkkenet, det har blant annet manglet litt sparkling, foringer og fuging. Er ikke det typisk? At vi liksom ikke skal gjøre oss helt ferdige mens vi holder på. Samtidig som jeg holdt på så malte jeg 2 vegger. Den ene veggen går fra kjøkkenet og ut til spisestua. Fra før har jeg varmgrå i gangen hvor en av veggene går ut mot kjøkken og stue. Derfor falt valget på Sheer Grey fra Jotun.

IMG_2228

 

Jeg er liksom litt allergisk mot farger i eget hjem, men jeg denne gangen skal den få litt tid på seg før jeg event. maler letthet over igjen. Mulig den får bli også etter 14 dager. Tiden vil vise…

Noe av det som var min største motivasjon når vi rev veggen mellom kjøkken og stua var å få det mer åpen og få mer lys inn i hele rommet. Nyte utsikten fra kjøkkenbenken til tross for at vi har kledd igjen vinduet på kjøkkenet. Nå venter jeg bare på lampene til kjøkkenet så kan jeg feire med å lage god mat på helt ferdig kjøkken. I mellomtiden nyter jeg en god kopp te i pausen her ved kjøkkenbenken.

 

Vibeke

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: