Vibeke Langørgen

BIRDY ON THE WALL

 

Birdy

Det har vært en hektisk høst, med mye fotball på ettermiddagene. På kjøkkenet har vi laget middag før vi har dratt ut av døra igjen. På vei ut har jeg opp til flere ganger snublet i en eske som kom i posten for litt siden. Skjeldent at slikt så så lenge urørt her i huset – må sies. Jeg er som oftes utrolig utålmodig på slikt og det kommer som regel opp i full fart. Noe som ikke alltid er like bra, og kan resultere i at jeg må gjøre det om igjen. Fram med sparkel og malerpenselen for å dekke over hullene som ble feil…

Torsdag ettermiddag bestemte jeg meg for å kvitte meg med den eksen jeg var lei av å snuble i, pakket opp og fikk de lekreste vegglampene som er Designet av Birger Dahl i 1952 på veggen. Birdy fra Nothern. Dog ikke ferdig montert – men på veggen. Planen er at de skal henge der i helgen slik at vi er helt sikre på at det blir rett. Å jeg må bare innrømme at jeg er helt forelsket å kan ikke vente til jeg får lys i dem. Disse lampene gjorde kjøkkenet komplett!!

 

Vibeke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: