Vibeke Langørgen

KYSS HVERDAGEN

IMG_3208

Endelig fikk jeg tak i årets bok, denne har jeg ventet lenge på… Det har vært moro å følge Marthe i prosessen gjennom sosiale media, å det var utrolig heftig å bla i boka – endelig!

Jeg trengte ikke bla lenge før tårene trillet, så stolt over deg Marthe. Fy søren dette er bra! Teen i koppen som jeg laget da jeg rigget meg i sofaen for å lese / se i boka ble kald, jeg ble så ivrig at jeg helt glemte av teen.

IMG_3225

IMG_3227

Ett stykke ut i boka dukket det opp bilder fra Lodalen og den magiske brygga. Jeg husker så godt en sen høstkveld for 4 år siden med Marthe i telefon – som guidet oss fram til det magiske stedet. Vårt første møte med Stryn og den opplevelsen og det synet vi våknet til dagen etter. Stryn / Lodalen er begge nesten like fine som forfatteren. Etter noen dager med padling i Lodalen satt vi rundt bordet hjemme hos Marthe å fikk servert nydelig bakst, som jeg nå kan bake selv etter oppskrift i boka. Denne kommer nok til å bli mye brukt her i huset!

IMG_3216

Årets julegavetips – denne boka bør du iallfall kjøpe til en barnefamilie i år! Det skal iallfall jeg. Boka handler om å være tilstede i hverdagen, å har har de fleste av oss mye å lære. Hvordan fokusere på de små tingene i livet, bremse ned tempoet i hverdagen og om å ha mer tid med familien = kvalitetstid. I tillegg finner du mange flotte oppskrifter, som jeg gleder meg til å teste ut i løpet av høsten og vinteren. 

Gratulere så mye med flott bok, Marthe! Du er helt rå.

Vibeke

 

 

Ett svar til “KYSS HVERDAGEN”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: