COZY CORNER

IMG_3727

I bygda her jeg bor er det full «krig», over huset dundrer jagerflyene – det er en heavy dundring når de største flyene suser rett over hustakene. Jeg sitter i sofakroken under pleddet, nedsyltet av forkjølelse med en god kopp te å ser utover fjorden og «krigen». Skipene er gigantiske, og bygda er fylt opp av soldater. Nato-øvelsen Trident Juncture    er i gang på Byneset i disse dager. Og om ikke lenge skal blant annet Jens Stoltenberg og en rekke andre viktige internasjonale gjester få en styrkeoppvisning over Byneset.

Gradestokken viser minus 1 og jeg skal snart finne fram gode og varme klær for å stå   ute å se denne oppvisningen. Men først skal jeg nyte teen min og strikke litt å nyte roen.

Plantboxén min har lenge vært «barskap», men er nå flyttet inntil sofaen – jeg manglet et lite bord her. Å med messingbrettet på plantboxén fikk jeg både et lite bord og et miljø med grønt og lys. Snakk om kinderegg!! Dermed ble dette hjørnet i sofaen mye koseligere og min favoritt plass å krype under pleddet. Og med utsikt over Trondheimsfjorden.

«atsjo»

 

Ett svar til “COZY CORNER”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: