Vibeke Langørgen

SOVET GODT?

IMG_4505

 

Soverommet vårt har fått en liten make over denne uka, det er så moro å se hva en 3 liter med maling kan gjøre. Jeg kobler helt av når jeg maler å elsker å se hva det faktisk kan gjøre med et rom. Samtidig som jeg bruker å si at jeg er allergisk mot farger…

 

IMG_4447

 

Kanskje nettopp derfor falt valget på dempet sort når jeg skulle male soverommet. Men for meg er det et like dristig valg. Elegant sies det om fargen svart og det synes jeg absolutt at et soverom kan få være. Jeg liker kontrastene i teksturene i svart og hvordan de fremheves i svart.

Jeg maler alltid med matt maling, å denne gangen har jeg prøvd en annen leverandør.

Vibeke

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: