Vibeke Langørgen

KITCHEN

Det er litt over et år siden vi pusset opp kjøkkenet og stua, å endelig så kjennes det ut som vi er helt i mål. Belysning er noe av det jeg har brukt lang tid på, ennå er jeg ikke helt fornøyd med belysningen i taket. Men vegglampene Birdy er jeg veldig fornøyd med. HER kan du lese mer om vegglampene Birdy fra Northern.

IMG_5293

Veggen har fått ny farge og Stringhyllene fra gjesterommet er kommet opp på kjøkkenet. Ja vi har gjort noen endringer å da er det kjekt at møblene og interiøret får nye plasser. Og med Stringhyllene på kjøkkenet fikk jeg fram mitt kule service Merci fra Serax, som jeg aldri kan få nok av. Det er morsomt å dekke bordet med dette servicet – variasjon i form og farge på en leken måte. Det liker jeg! Ønsker meg ennå noen flere deler i oker.

IMG_5266

Benkplaten i keramikk fra JKE Trondheim var en god investering når vi pusset opp, det er fantastisk godt å ha en så slitesterk benkeplate og som jeg nesten kan tenne bål på. Aller helst ville jeg ha svart kjøkkeninnredning men vi kunne bruke innredningen vi hadde, så da ble det ikke slik. Kanskje neste gang! Jeg malte veggen i dempet sort rett før jul. Godt med litt kontraster – også utpå spisestua. Drømmen er at jeg får byttet vindu på spisestua til våren, krysser fingrene for det.

I dag er det ingen selskap å jeg skal nyte en rolig kveld foran tv, se film og spise popcorn. Vi har etter flere år uten på tv på stua fått tvń tilbake på stua. Noe usikker på hva jeg synes om det, koselig i jula iallfall.

Vibeke

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: