WELCOME 2019

Nytt år – nye muligheter, jeg håper virkelig det nye året blir bedre enn det vi nå har lagt bak oss. Noe av det beste med å pakke bort jula er nettopp den nye rene starten på et nytt år. Nye håp og ønsker for det nye året og sist men ikke minst nye prosjekter.

I dag samlet jeg noen av mine favoritter – bildet flytter jeg ofte. Det er noe helt spesielt med det bildet som traff meg, og jeg elsker fargene mot rammen i eik.

img_5419

Dette hjørnet i stua som jeg så lenge har slitt med – er jeg så fornøyd med for tiden. Skapet, lampa – love it! Mot betongen – perfekt. Hjørnet med alle utfordringene har blitt mitt favoritt hjørne i stua. Nå mangler jeg bare en godstol her, Catch fra &tradition står på ønskelisten. Men øverst på ønskelisten står fremdeles The Spanish Chair, den råeste av dem alle.

Midt under fotograferingen i dag smalt det – og alt på benken gikk i golvet, knust glass i alle retninger. Vil du se bilde fra uhellet finner du det på storyen min på Instagram. Jeg skulle bare justere litt på bildet, snudde meg mot kamera og «pang».

Jeg kjente at jeg ble skikkelig lei meg – må få tak i ny skjerm til den fineste lampa asap.

Vibeke

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: