HERE WE GO 2019

 

img_5609

 

Noe av det koseligst jeg gjør i starten av et nytt år er å «flytte inn» i ny kalenderbok for det nye året. Alle bursdagene og happeninger er skrevet i boka med farger og tegninger.

Jeg håper dette blir et år fylt med opplevelser i naturen, på fjellet & på vannet, de gode opplevelsene som gir energi og lader batteriene. Målet mitt er 30 netter ute i naturen i løpet av 2019, og håper de fleste av disse blir i kombinasjon av padling i kajakkene.

img_5624

 

Et annet ønske for 2019 er at jeg skal ha tid og energi til å gjøre flere spennende ting sammen med familie og ikke minst venner. De som virkelig betyr noe i livet mitt, etter nok en gang å miste kontrollen ønsker jeg nok en gang å sette meg selv i førersete. Sist men ikke minst håper jeg at jeg får til å bruke mer tid her inne, for det gir meg masse energi og inspirasjon. Så håper jeg selvfølgelig at jeg fortsetter å inspirere dere her under nytt navn med nytt design på ny plattform. Det gamle domene er nå historie og jeg velger å ikke dvele noe mer ved det. PS! Ny mailadresse har jeg også – hei@vibekelangorgen.no

Vibeke

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: