Vibeke Langørgen

WEEKEND

Det er fredag, snart helg og huset er «shinet» ja i allefall er gulvene fri for smus og hybelkaniner. Takket være Mikkel – vår uundværlige robotstøvsuger, som mannen styrer via appen. Moro for slik er det vel mannen som har tatt «helgevasken» eller? Samme for meg bare det blir gjort! Å det beste av alt er at Mikkel går over gulvene mens vi sover, så vi våkner til «shinet» hus.

img_5372

Den sorte veggen malte jeg rett før jul, denne veggen går fra kjøkkenet og til stua hvor spisestua står, her drømmer jeg om å bytte vindu. Et smalt vindu helt til golv vil harmonere bedre her etter endringene vi har gjort når vi pusset opp og reiv veggene til kjøkkenet å åpnet opp. Her kan du setidligere innlegg fra kjøkkenet.

Ønsker deg ei glad helg, håper stormen er snille med dere oppe i nord.

Vibeke

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: