VI FLYTTER UT

 

-7614105883882377408_IMG_6538

Endelig er den her, sommeren! Å da er vi snare til å flytte ut i bakhagen vår som vi bygde for 2 år siden. I år har jeg endelig fått beiset sofakroken jeg bygde av lekter  – nye puter er kjøpt fra Ikea, og det gror fint i bedet vi murte med Leca. Vi er så fornøyde!! Jeg kan sitte her med et glass vin i hånda å bare se meg rundt å tenke – vi er heldige som har en så fin uteplass og smile fra øre til øre…

6431155099836045939_IMG_6524

Å dette er bare en liten del av uteplassen – jeg lover det kommer flere innlegg og bilder. Også av bedet vi murte med Leca som ble helt perfekt, å som sammen med hekken gjorde en perfekt avslutning på uteplassen ut mot åkeren. Miksen med materialene ble også helt perfekte – å med betong spisebordet fikk jeg tatt igjen betongen.

 

1204069488516358957_IMG_6518

 

Jeg elsker det grønne mot det svarte – å kan ikke få nok planter her. Mangler fremdeles litt belysning, men jeg finner ikke noe som jeg bare tenker YES på så da venter jeg litt til.

Nå er jeg på utkikk etter svart solseil for kvelder med regn og litt skygge.

 

Vibeke

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: