SOMMERDAGER SOM DISSE

 

Vi har ferie og har vært i Sverige en tur – Stockholm og Öknø. Stockholm for første gang, å en by som har stått på ønskelisten. For en by!! Jeg må komme tilbake til denne turen senere, både Stockholm og Öknø var så fantastiske.

 

IMG_0003

Planen var å kjøre videre fra Öknø – men siden været var meldt så bra hjemme, bestemte vi oss for å kjøre hjem. Vi ønsket å ha fine sommerdager hjemme, bruke uterommet vårt og bare nyte dagene. Vi har brukt så mye tid og ressurser på uterommet – så det er godt å bare kan nyte sommerdagene her nå.

Lage gode salater til lunsj på utekjøkkenet, salat plukket fra kjøkkenhagen, drikke et glass vin – kjøle seg ned i badet som nå står på 22 grader. Jeg ønsker meg mange mange flere sommerdager som disse!

IMG_0005

 

Utekjøkkenet har jeg fått mange spørsmål om på Instagram de sist dagene, de heter Klasen og er kjøpt Ikea. Jeg har satt 2 stk trillebord sammen – treplatene har jeg beiset svart, pusset de godt først. Hyllen over har vi laget selv. De er under tak som jeg krysser fingrene for at de holder seg i mange år.

 

IMG_6667

Nå skal jeg sjekke temperaturen på soverommet, har satt inn ei vifte i håp om at det hjelper på temperaturen. Vi har soveromsvinduet slik at sola står på hele dagen og kvelden. Dersom det blir for varmt så blir det ei til natt ute i hengekøya.

Håper du nyter sommeren og feriedager i finværet. Mer uteplass kommer! følg meg gjerne på instagram under navnet vibekelangorgen for flere bilder.

Fortsatt fin sommer, Vibeke

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: